Тема
Търся Core Update FAZ2 за 17MB95
- ciklon
- Автор на темата
- НЕ Е НА ЛИНИЯ
- Администратор
(Не) Търся Core Update FAZ2 за 17MB95 е тема създадена от ciklon
Здравейте, търся Core Update FAZ2 (Phase 2) за шаси 17MB95, с който да върви YouTube. Дали има нещо такова или вече приложението за това шаси не се поддържа?
Оригиналната версия е V2.1.9L. Пробвал съм с V2.2.4t, V3.6.2g, V3.6.2k и V7.2.6o( с тази версия в приложението youtube изписва, че не се поддържа вече)
Оригиналната версия е V2.1.9L. Пробвал съм с V2.2.4t, V3.6.2g, V3.6.2k и V7.2.6o( с тази версия в приложението youtube изписва, че не се поддържа вече)
- "Разни хора, разни идеали..." - Алеко Константинов
- "Аз знам, че нищо не знам" - Сократ
www.ciklon.org
www.ciklon.org
Моля използвайте формата за Вход или Регистрация, за да се присъедините към беседата.
- ggg3
- НЕ Е НА ЛИНИЯ
- Платинен член
- Благодарности: 54
- Точки: 60.00
Отговор от ggg3 в темата Търся Core Update FAZ2 за 17MB95
Core ъпдейт, няма как да помогне, ако YouTube изобщо не функционира. Пробвал ли си с промяна на настройките за връзка - най вече на DNS ?
09:32, 1 февруари 2020 г.
Моля използвайте формата за Вход или Регистрация, за да се присъедините към беседата.
- ciklon
- Автор на темата
- НЕ Е НА ЛИНИЯ
- Администратор
Отговор от ciklon в темата Търся Core Update FAZ2 за 17MB95
Не съм пробвал тази промяна. Опитах се да сложа Faz3 Core Update, но "пребих" телевизора Отказах се от повече опити и клиентът си взе устройството с V2.1.9f надградено с V7.2.6o.
- "Разни хора, разни идеали..." - Алеко Константинов
www.ciklon.org
www.ciklon.org
Това съобщение съдържа прикачени изображения.
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за да ги видите.